Home » Φορεματα για ρεβεγιον

Φορεματα για ρεβεγιον

by Nafsika

Φορέματα για το ρεβεγιόν

Βρισκόμαστε μόλις 4 μέρες πριν τα Χριστούγεννα και 10 πριν την αλλαγή του χρόνου, οπότε αυτό το ποστ είναι αφιερωμένο στις γιορτινές μας εμφανίσεις. Ξέρεις τα ρούχα εκείνα που επιλέγεις να φορέσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς• είτε αυτό είναι  το χριστουγεννιάτικο γεύμα με την οικογένεια σου είτε η βραδινή  έξοδος με τον αγαπημένο σου και τους φίλους σας ή ακόμη κάποιο πιο επίσημο δείπνο. Είναι τα ρούχα που κάνουν την ατμόσφαιρα πιο γιορτινή και όμορφη. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις γύρω σου ανθρώπους καλοντυμένους σου φτιάχνει τη διάθεση.

Αν θα μπορούσα να πω κάτι με σιγουριά είναι ότι φέτος οι γιορτές θέλουν την παγιετα τους κι για αυτό επέλεξα 3 outfits που μου άρεσαν πάρα πολύ και είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους.

Το πρώτο ήταν αυτό το ιδιαίτερο sexy φόρεμα.  Το μπλε είναι αγαπημένο χρώμα και όταν συνδυάζετε με το μαυρο είναι μοναδικό. Βέβαια, το συγκεκριμένο δεν ήταν παγιέτα αλλά με στρας. Douze points

 

Το δεύτερο φόρεμα που μου άρεσε ήταν μαύρο με έντονη παγιέτα σε στυλ κοντό κιμονό, εγώ το φόρεσα με ένα lingerie φόρεμα από μέσα ( αν και δε φαίνεται στις φωτογραφίες) αλλα σίγουρα μπορεί να φορεθεί και με παντελόνι.

 

Το τρίτο ρούχο που μου άρεσε πολύ και θα ήταν ιδανικό για το ρεβεγιον είναι αυτό το βελούδινο καμπάνα παντελόνι συνδυασμένο με το πιο τέλειο μπλουζάκι με την λευκή παγιέτα.

cc Spiros Carelakis

 

Find my looks here S-Room Boutique

 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More