Home Featured Ταξίδι στην ονειρική Βουδαπέστη

Ταξίδι στην ονειρική Βουδαπέστη

by Nafsika
blinkxbudapest

Βουδαπέστη μια πόλη που αξίζει κάτι παραπάνω από τον τίτλο της, το μικρό Παρίσι της Κεντρικής Ευρώπης. 

Η Βουδαπέστη είναι μια μαγική πόλη. Τα κάστρα της, οι γέφυρες, τα μεσαιωνικά κτήρια, οι ήσυχοι ανθρώποι, οι λόφοι με καστανίες, όλα μοιάζουν λες και βγήκαν από παραμύθι των αδελφών Grimm.

Δεν χρειάζονται ειδικές συστάσεις για αυτή την πανέμορφη πόλη, ούτε ιδιαίτερες ταξιδιωτικές πληροφορίες, το μόνο που χρειάζεται είναι “όρεξη να την περπατήσεις”, να χαθείς ανάμεσα στα ανηφορικά δρομάκια της Πέστης, να θαυμάσεις τα επιβλητικά της κτήρια της Βούδας, με τις τεράστιες πόρτες, και να νιώσεις την μαγεία του Δούναβη. 

Δεν υπάρχουν πρέπει στην Βουδαπέστη, τουλάχιστον εγώ δεν το ένιωσα, δεν υπάρχουν αξιοθέτα που ΠΡΕΠΕΙ να επισκεφτείς, ολόκληρη η πόλη είναι ένα αξιοθέατο, που πρέπει να την περπατήσεις για να την νιώσεις.

Δεν μπορώ να σας πω πληροφορίες για τα μουσεία, γιατί δεν πήγα. Ούτε ειδικές συστάσεις και ταξιδιωτικά tips παρα μόνο μια καλή πρόταση, απολαύστε τα γλυκά και την θέα του Δούναβη. Ανεβείτε στους λόφους και αφεθείτε στην μαγεία της πόλης. 

Βουδαπέστη τα λέμε ξανά σύντομα. 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More