Home » ΦΟΡΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΦΟΡΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

by Nafsika

Hi my blinkers,

Ξέρω, ξέρω μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του χρόνου και για πολλούς απ’ εμάς τον πιο όμορφο. Ίσως λόγω των Χριστουγέννων όπου η γιορτινή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη παντού και η διάθεση μας είναι πιο ανεβασμένη. Ίσως ότι είναι ο τελευταίος μήνας του χρόνου όπου μαζί του πέρασαν και οι άσχημες στιγμές που ζήσαμε και ελπίζουμε για τα καλύτερα τον επόμενο χρόνο. Ίσως γιατί ήμασταν “καλά” παιδιά και περιμένουμε πως και πως τα δώρα του Άγιου Βασίλη. Ίσως γιατί αυτή η ατμόσφαιρα μας θυμίζει ότι είμαστε ακόμη παιδιά, και έτσι νιώθουμε πιο όμορφα και πιο αισιόδοξα. Πολλοί οι λόγοι γιατί ο Δεκέμβριος είναι αγαπημένος μήνας για πολλούς, και ο καθένας από εμάς έχει τους δικούς του.

Για να μην ξεκινήσω να σας λέω τους δικούς μου λόγους γιατί θα σας τρελάνω, θα μπω κατευθείαν στο θέμα μας, το οποίο είναι πως μπορούμε να φορέσουμε ένα φόρεμα με έντονα χρώματα το χειμώνα. Πραγματικά, ο χειμώνας θέλει χρώμα για να μας κάνει να  ξεφεύγουμε από τη μουντή ατμόσφαιρα του, τις συννεφιασμένες και βροχερές μέρες όπου δεν έχουμε όρεξη για τίποτα.  Το απόλυτο παράδειγμα είναι το κίτρινο φορεμα με print από τη συλλογή της AXEL. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερα όμορφο φόρεμα που αν συνδυαστεί σωστά το αποτελεσμά θα είναι εκπληκτικό και θα σας κάνει να νιώθετε πραγματικά υπέροχα.

Ένας πολύ κομψός τρόπος για να το φορέσετε είναι με ankle boots και οπακ καλσόν τα χρώματα εξαρτωνται από τους συνδυασμούς του φορέματος. Εγώ το συνδύασα με μαύρα μποτάκια από την νέα συλλογή της AXEL και με μαύρο καλσον έτσι ώστε το φόρεμα να αναδειχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το look μου ολοκλήρωσε η business τσάντα και αυτή από τη συλλογή AW14-15 της ΑΧΕL. Αν τώρα θέλετε όπως κ εγώ να δώσετε ένα πιο casual ύφος στο ντυσιμό σας φορέστε το σκουφάκι που σας αρέσει και είστε έτοιμες.

IMG_3168 IMG_3176 IMG_3180 IMG_3185 IMG_3188 IMG_3275 IMG_3329

 

Photos Spiros Carelakis

 Top to toe AXEL

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More